80-jarigen feesten in Neeroeteren

Onlangs kwamen in taverne Oud Oteren de 80-jarigen van Neeroeteren samen.

Het organiserende comité verwelkomde de tachtigjarigen vanaf 11.00 uur. De jarigen kregen een mooi embleem in de Neeroeterse kleuren opgespeld. Tijdens een uitgebreide receptie sprak voorzitter Jaak Cuppens een deugddoend welkomstwoordje uit. Een mooi versierde feesttafel nodigde de aanwezigen uit tot heerlijk tafelen, met aangepaste dranken en een lekker dessert.

In een mooie kleurbrochure kon iedereen de feestinvulling mee volgen. Gezellige teksten, verhalen, mijmeringen, een gratis tombola en een potpourri van mooie meezingers vulden, tot ieders voldoening, de namiddag tot 17.00 uur.
Een fotosessie op de trappen van het gemeentehuis van Neeroeteren sloot deze geslaagde feestdag af.

Foto: Mathieu Meuwis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *