Boek Biest bijna drukklaar

Na de zeer drukbezochte tentoonstelling in april over De Biest en haar bewoners in 1950 is nog heel veel onbekend materiaal opgedoken. Uniek materiaal wat uiteraard in het boek zal komen waaraan nu de laatste hand wordt gelegd.

Dit boek wordt uitgegeven door de werkgroep ‘de Biest en haar Bewoners 1950’ van de wijkraad ‘de Biest ’ in samenwerking met de Stichting Geschied- en Oudheidkundig Genootschap ‘De Aldenborgh Weert’.

Wie verzekerd wil zijn dat zijn of haar familie die op de Biest woonde in 1950 ook in het boek te zien zal zijn en nog geen materiaal heeft aangeleverd, kan dit nog tot uiterlijk 20 september doen.

Op zondag 15 december 2019 om 14.30 uur zal het boek in het Franciscushuis, Biest 43a, worden gepresenteerd.

Na de uitgaven van Boshoven, Vrakker, Hushoven, Laar, Altweerterheide, Moesel en Keent deel 1, Altweert (Keent deel 2) en het boek over het kerkdorp Swartbroek is dit het tiende boek in de reeks.

De prijs in de voorverkoop bedraagt € 30,00 . De uiterste inschrijfdatum is 1 november 2019. Daarna bedraagt de prijs € 37,50. Uw bestelling is definitief na overmaking van het betreffende bedrag op rekening: IBAN NL 02 RABO 0105 3340 65 (BICcode: RABONL2U) ten name van ‘Stichting Cultuurhistorische Publicaties voor de Regio Weert’ met vermelding van: ‘Boek de Biest’ en ook uw eigen naam en adres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.