Breese cinema weer bruisend

De ‘Walkino’ in Bree heft enige tijd leeg gestaan maar gaat weer bruisen. Als het aan Paul van den Dungen ligt. De ondernemer uit Nederland heeft zichzelf ten doel gesteld om binnen drie maanden weer leven in de brouwerij te krijgen.

De cinema was sinds jaren vijftig een begrip in de streek maar sloot eerder dit jaar, meldt HbvL. “Ik heb er veel zin in om deze zaak tot een succes te brengen”, aldus Paul van den Dungen.

“Ons programma de eerste week zal verrassend zijn”, aldus de kersverse uitbater. “Van woensdag 25 september tot 3 oktober starten we met ‘Nuestras Madres’ van César Díaz, de Belgische inzending Oscars 2020. Verder wordt ook Rambo V: ‘Last Blood’ vertoond en de films ‘The Lion King’ en ‘Once Upon a Time in Hollywood’”, zo besluit de ondernemer.
Foto: Facebook Walkino

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.