Buuëtjes Hei in Stramproy wordt weer onderhouden

De werkgroep die de Buuëtjes Hei in Stramproy in stand houdt, gaat komende zondag weer van start. In de herfst en de winter wordt maandelijks gewerkt op de hei, om opslag van dennen en struiken te verwijderen. Zo krijgt de heide kans op te groeien en te bloeien.

Dat werk werd vroeger door schapen gedaan, maar wie gaat nog schapen weiden? Dus als je lekker buiten in de natuur wilt werken, interessante mensen wilt ontmoeten en ook nog een bijdrage wilt leveren aan onze prachtige natuur : kom zondag om 10.00 uur naar de Buuëtjes hei. Als je niet weet waar die ligt, ga dan naar de Zevensprong, en loop 250 meter richting Vosseven. Beetje links aanhouden, en ga op het geluid af van de zaag, schop en ten gehore gebrachte liederen….. Als je zelf een kleine knipschaar hebt of een scherpe spade, neem deze dan vooral mee.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.