Dief die in Roermond stal, graaide ook in Maasmechelen Village tussen de kledingrekken

Maasmechelen Village

De politie van Roermond heeft afgelopen vrijdag een winkeldief op heterdaad betrapt in het Outlet Center in die plaats. Onderzoek van de agenten leerde dat de dief nog meer diefstallen op zijn kerfstok heeft staan.

De notaire winkeldief bleek niet alleen in Roermond maar ook in Maasmechelen Village kleding gestolen te hebben. De agenten hebben de auto van de dief in beslag genomen en de man meegenomen naar het politiebureau waar hij in de cel mag blijven totdat hij zich deze week voor de rechter kan verantwoorden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *