Een buskaartje naar de cel in Maaseik

In een Lijn-bus ter hoogte van de Weertersteenweg in Maaseik heeft een persoon woensdag 18 september problemen veroorzaakt.

De persoon weigerde een buskaartje te kopen. Toen de buschauffeur hem hierop aansprak reageerde hij verbaal agressief. De persoon in kwestie weigerde ook de bus te verlaten. De politie werd er bij gehaald.

Agenten van de Politiezone Maasland constateerden dat er vele kinderen op de bus zaten op het tijdstip, 12.30 uur. De betrokken persoon werd naar het politiebureau begeleid waar hij naderhand kalmeerde. Hij gaf aan te voet naar zijn woning in Maasmechelen te gaan.

Even later kregen de agenten melding van een ordeverstoring bij een bushalte op de Maastrichtersteenweg in Maaseik. Het bleek om dezelfde persoon te gaan. De man was wederom een buschauffeur aan het lastig vallen. De agenten gingen ter plaatse en hebben de persoon in kwestie bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel ter kalmering.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.