Eerste Levenstocht Maasland geslaagd

Bijna 300 deelnemers hebben zaterdag 28 september meegedaan aan de eerste Levenstocht Maasland.

Onder aan de brug bij het kanaal in Maasmechelen kon men vertrekken voor de 20 of 40 km, een tussenstop in Dilsen-Stokkem aan de Wissen, waar men kon deelnemen voor de 10 km, en zo richting Heppeneert langsheen het mooie Maaslandschap .

Een goeie 200 deelnemers waren reeds op voorhand ingeschreven en een goeie 70 à 80 deelnemers hebben zich ter plaatse ingeschreven. Wandelen of fietsen voor het goeie doel. Onder al die gemotiveerde wandelaars bevonden zich ook enkele burgemeesters zoals Sofie Vandeweerd van Dilsen-Stokkem en Johan Tollenaere burgemeester van Maaseik.

Foto: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *