Gemeente Weert wil ook oplossing voor Moesel

Gemeente Weert auto

Dinsdag 27 augustus heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert vernomen dat de uitbaters van de Microbar hebben besloten om maandag 2 september te stoppen met de exploitatie van de Microbar. Het college vindt het jammer, maar respecteert deze keuze.

Het college is zich bewust van de sociale functie van de Microbar, maar heeft niet de taak en de juridische mogelijkheid om een commerciële horecagelegenheid uit te baten. Het college kan en wil wel meedenken in een oplossing om de Microbar tijdelijk open te houden. Dit om de sociale functie en de activiteiten van de dart- en biljartvereniging vooralsnog te kunnen voortzetten.

Het college werkt aan plannen voor een langetermijnoplossing voor Moesel en Weert-Zuid, waarin de gewijzigde situatie wordt meegenomen. De gemeenteraad neemt hierover in het eerste kwartaal van 2020 een besluit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *