Geslaagd ledenfeest 50én Maaseik

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de seniorenvereniging 50én uit Maaseik haar ledenfeest. Naast een gezellig samenzijn met diner, werd een stand van zaken gegeven en een blik op de toekomst geworpen.

Het gaat duidelijk goed met de vereniging. Ze is financieel gezond en telt meer dan 200 leden. Een derde van hen zakte af naar het ledenfeest onder een stralende zon en met muziek van het Onderduikorkest op de achtergrond. Alvorens aan te schuiven voor een uitgebreid buffetdiner, werd een overzicht gegeven van de voorbije activiteiten en dat waren er traditiegetrouw veel.

Ook het nieuwe werkingsjaar zal een groot en gevarieerd aantal activiteiten herbergen. Te beginnen met een bezoek aan LABIOMISTA op 1 oktober. Gevolgd door andere en verrassende uitstappen en bezoeken. Verrassend was ook alvast de aanwezigheid van een jonge goochelaar uit Aldeneik op het ledenfeest. Hij stal de show en duidelijk een aantal seniorenharten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *