Grensland Actueel zoekt redacteuren

Personen met een neus voor nieuws, grote of kleine zaken, zijn welkom bij Grensland Actueel. “We zijn met een uitbreiding bezig en die kan alleen maar slagen wanneer we nog meer redacteuren hebben die het leuk vinden om artikelen voor ons te maken”, aldus Roland Thijssen, voorzitter van de vzw België Nederland Media Groep, waar Grensland Actueel onderdeel van uitmaakt.

Primair is het nieuws uit de kernen van de gemeenten Kinrooi, Maaseik, Dilsen-Stokkem en Bree. “Daarnaast brengen we ook het lokale nieuws uit de kernen van Bocholt, Hamont-Achel, Oudsbergen en Maasmechelen en uit de grensgebieden van Leudal, Weert, Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Cranendonck”, vervolgt Thijssen. Een groot gebied, “maar dat is het interessegebied voor vele inwoners in deze regio”, vervolgt Roland Thijssen.

Een interne opleiding behoort tot de mogelijkheden. “We gooien niemand in het diepe. Een inwerkperiode op maat spreekt uiteraard voor zich”, vertelt Thijssen die benadrukt dat het om een vrijwilligersfunctie gaat. “Personen die zich geroepen voelen om artikelen aan te leveren zijn welkom om te reageren via redactie@grenslandactueel.com. De tijdsinspanning kunnen we dan persoonlijk bespreken”, aldus de voorzitter.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *