GrensPark Kempen~Broek zoekt gastheren

 

Op 4 november start het programma Gastheerschap GrensPark Kempen~Broek voor recreatie- en horecaondernemers en hun werknemers uit de regio. Het programma begint met een cursus van vier dagdelen over de historie, verhalen en de mooiste plekjes in het gebied en hoe dit op een mooie manier is over te dragen aan de gasten.

Tijdens en na de cursus wordt er samengewerkt met andere ondernemers aan arrangementen en producten in het gebied. Zodoende beleven gasten de omgeving optimaal en verrijkt het hun bezoek aan GrensPark Kempen~Broek.

Het park strekt zich uit over de gemeenten Cranendonck, Weert, Nederweert, Bocholt, Bree, Kinrooi en Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *