GU13 van Maasland NO laat puntje liggen tegen Leut

Het was de eerste wedstrijd voor de nieuwe coach bij de GU13, Siebe Vanaken. De jongens hadden er alvast veel zin in en lieten dit ook vanaf het begin van de wedstrijd tegen Leut zien. Echter liep de laatste pass niet zo goed en konden ze te weinig kansen creëren. Bij Leut verliep dit wel goed en konden ze enkele keren scoren.

Maasland bleef te veel die beslissende pass zoeken, maar door het goed positiespel van de verdedigend van de uitploeg kwam deze er zelden uit. Zo maak je het jezelf natuurlijk moeilijk omdat eigenlik in het middenveld de ruimte lag!

Na dan toch een uitgespeelde aanval, kon Jarne de 1-4 scoren.

Na de pauze was het meeste balbezit voor Maasland, maar grote uitgespeelde kansen waren er te weinig. Leut prikte gevat nog enkele keren gevaarlijk tegen.

Uiteindelijk wist Laye toch nog een kans te verzilveren, eindstand 2-6. Er had meer ingezeten voor de thuisploeg afgelopen weekeinde, mits iets verstandiger voetballen en feller in de duels te gaan. Volgende week volgt een nieuwe kans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.