Herinrichting Bleumerstraat Maaseik start 14 oktober

In de week van 14 oktober start de Stad Maaseik met de riolerings- en wegenwerken in de Bleumerstraat en in de Mgr. Koningsstraat. De stad Maaseik investeert zo in mooie, aangename en verkeersveilige straten.

De nutsleidingen zullen worden aangepast. Daarnaast zullen alle woningen worden voorzien van een aansluitputje voor het regenwaterriool en een voor het vuilwaterriool. Daarnaast wordt straatmeubilair voorzien en komt er nieuwe straatverlichting, beplanting en bestrating.

De werfzone zal in de werkperiode worden afgesloten voor het verkeer. Alle panden zijn te voet of met de fiets te benaderen. In de Schillingsstraat zal een permanente snelheidsmeter geplaatst worden, zodat eventuele overlast in kaart kan worden gebracht. Ook zal de politie extra gaan controleren.

Het einde van de werken is voorzien omstreeks eind februari 2021. De werkzaamheden zullen in drie fasen plaats vinden. De betrokken bewoners en eigenaren hebben van de gemeente een schrijven ontvangen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *