Hoger Op Molenbeersel brengt fanartikelen op de markt

Vanaf woensdag 18 september gaat Hoger Op Molenbeersel samen met enkele Nederlandse lokale supermarkten in onder meer Stramproy, Weert, Nederweert, Heythuysen en Heel gepersonaliseerde clubartikelen op de markt brengen.

De artikelen zijn niet zondermeer te koop maar zijn via een spaaractie in de betreffende winkels verkrijgbaar. “We zijn ervan overtuigd dat deze actie een grote aanwas zal krijgen”, aldus de voetbalclub uit Molenbeersel in een reactie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *