Innovatiecentrum The Box op Campus Mosa-rt

Met het pas geopende innovatiecentrum The Box op campus Mosa-rt in Maaseik heeft de school een extra troef in handen. Deze ruimte biedt mogelijkheden naar co-teaching en is de ankerplaats geworden voor Studio-Mosa-rt, de nieuwsredactie van en voor leerlingen.

Bij co-teaching werken twee of meer leerkrachten in één lokaal als gelijkwaardige partners samen om met zoveel mogelijk leerlingen de doelstellingen van een les of een lessenpakket te halen. Ideaal voor differentiatie omdat het tempo en de ondersteuning aangepast kunnen worden aan de noden van de groep.

Ook zijn er vorige week opnames geweest voor het nieuwe seizoen van ‘Team Scheire’ waaraan de Steam-club, de wetenschapsclub op school, meewerkt. In januari zijn deze afleveringen op Canvas te zien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.