Jackie Janssen nieuwe voorzitter CD&V Dilsen-Stokkem

Jackie Janssen (47) is tot nieuwe voorzitter van CD&V Dilsen-Stokkem gekozen. Hij werd door 87,5% van de lokale CD&V leden verkozen.

“Jackie heeft ons de afgelopen maanden in de evaluatie van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 prima begeleid”, zo vertelt Michael Segnana van CD&V Dilsen-Stokkem. “Het tekenen van een toekomstgerichte structuur en een plan om de leden en de inwoners van de gemeente nauwer te betrekken in de werking van de partij heeft hij prima gedaan”, zo vervolgt Segnana.

Met een ontwerpgroep werd een analyse gemaakt van de lokale werking. De hernieuwing werd ondertussen goedgekeurd door het bestuur.

“Mensen zijn dat gekibbel van politici beu. Zij willen vooral dat er geluisterd en gewerkt wordt doro de verkozenen”, aldus de kersverse voorzitter. “Dat kleine en grote problemen verholpen worden is ontzettend belangrijk. We zullen daarom tussen de mensen staan”, zo vertelt Jackie Janssen die aangeeft zin in deze nieuwe uitdaging te hebben.

Als eerste lokale afdeling in Vlaanderen schaft CD&V Dilsen-Stokkem het partijbureau af en zet het woorden als transparantie en inspraak om in daden door het bestuur en de werking van alle groepen open te zetten voor alle inwoners van Stad Dilsen-Stokkem.

Tijdens dezelfde verkiezing werd Noella Venken herverkozen als voorzitster van Vrouw en Maatschappij (ColJee) en gevestigde waarde Nicole Coenen neemt de fakkel voor de seniorenwerking (OrSeNi) over van oud-burgemeester Hubert Ramakers.

Nieuw zijn de connectiegroepen voor de jongeren en de mannelijke CD&V leden. Deze twee groepen worden geleid door Esmée Janssen (20) en Ron Braeken (35). De verjonging zet zich zo lokaal helemaal door.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.