Kernleden van Samana Kessenich op stap

Onlangs gingen de kernleden van Samana op stap. De reis ging richting Bree naar ‘Huis Vergeet-me-nietje’, een inloophuis voor ondersteuning bij kankerverwerking.

Eerst was er een hartelijke ontvangst en vervolgens werd zeer deskundige informatie gegeven. Met een rondleiding door het huis stonden de meesten versteld wat hier allemaal mogelijk was. ’s Middags was er een picknick. Lekkere verse soep, gewone boterhammen met kaas, sjonk, een gekookt eitje en vlaai als dessert smaakte heerlijk.

Daarna werd er terug naar het oosten gereden naar Agropolis. Met een lekkere tas koffie erbij werd een zeer boeiende uitleg gegeven over het reilen en zeilen van het bedrijventerrein waar ook een kijkje mocht genomen worden. Afgesloten werd met een gezellig etentje in ‘Het Botel’ aan de overkant.

Foto: Irène Drijkoningen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *