Koninklijke onderscheiding voor Huub Gubbels en Henk Roelofsen

Vlag Nederland

Uit handen van loco burgemeester Tessa Geelen ontving Huub Beenders en Henk Roelofsen op zaterdag 14 september een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 75-jarig jubileum van de Scheidsrechtersvereniging Weert en omstreken. Beide heren kregen de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Huub Gubbels was van 1983 tot en met 2004 bestuurslid van voetbalvereniging RKSVV Swartbroek. Vijf jaar lang was hij hier clubscheidsrechter. Van 2002 tot 2010 was hij vrijwilliger bij carnavalsvereniging ‘De Spoeëkejeagers’. Al 22 jaar geeft hij tijdens Bospop leiding aan de campingstewards. Sinds 2003 is hij bestuurslid en vrijwilliger bij Scheidsrechtersvereniging Weert en omstreken. Hij zorgt onder andere voor het onderhoud van de accommodatie.

Sinds 1970 is Henk Roelofsen actief voor de Scheidsrechtersvereniging Weert en omstreken. Hij vervulde onder andere de functies van vicvoorzitter, voorzitter voetbalcommissie en tweede secretaris. Hij is mede oprichter van de Vuttersclub. Hij is de drijvende kracht achter de organisatie van de ‘Fairplay beker’.
Vanaf 1990 is hij actief als vrijwilliger bij voetbalvereniging DESM. Ook de heer Roelofsen is al 22 jaar actief tijdens Bospop. Hij is dan coördinator van de campingstewards en van de cleaningploegen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *