Live in Maaseik: Gezelligheid troef!

Afgelopen vrijdag vond een nieuwe editie van de muzikale kroegentocht ‘Live in Maaseik’ plaats in de binnenstad van Maaseik. De derde editie was een groot succes, aldus de organisatie.

Live in Maaseik vond op vrijdagavond 20 september 2019 voor de derde keer plaats. Na geslaagde edities in 2017 en 2018 waarbij de dolle vrijdagen van ‘Swinging Maaseik’ van weleer weer tot leven werden gebracht trakteerden initiatiefnemers Luc Janssen (LL Music Center) en Laurens Leurs (Cultuurcentrum Achterolmen) samen met de deelnemende horecazaken opnieuw op een bruisend muzikale binnenstad van Maaseik.

Het basisidee bleef eenvoudig en helder: in de horecazaken (9 deelnemers) van de binnenstad Maaseik regionale artiesten presenteren op wandelafstand van elkaar zodat de muzikale liefhebber op één avond meerdere acts kon meemaken. Van aan de Bospoort (Majestic) naar de Prinsenhoflaan (Vita Humana) terug naar de Bosstraat (het Trappenhuys en Café Marathon) naar de Markt (De Beurs) en de Hepperstraat (De Koddige Kater) ging het naar de Kerkstraat (De Vagant en De Sjruur) en weer terug naar de Pelserstraat (Café bij Graad).

Ook het aanbod fladderde over vele genres heen (van pure blues tot bluesrock tot jazz over naar rockcovers en ambiance tot pure pop om te eindigen met pittige hardrock). De organisatie heeft al gemeld dat er in 2020 ook een editie zal komen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *