Loco Foodtruckfestival schenkt 2579,57 aan vzw De Maasschakels in Dilsen-Stokkem

Een tijdje terug organiseerde Heidi Hilven, Philippe Thijs en Oliver Wiels voor de eerste keer het Loco foodtruckfestival op het Ter Mottenplein te Dilsen. Iedereen die aanwezig is geweest weet dat het een geslaagde editie was. Maar de organisatie had zich voorgenomen om een deel van de opbrengst van het Loco foodtruckfestival te schenken aan een lokaal goed doel. Ze hadden gekozen voor vzw de Maasschakels uit Dilsen-Stokkem.

Deze week was het zover de overhandiging van de cheque. Vol spanning stonden de mensen van de Maasschakels te wachten op het moment dat Philippe het bedrag onthulde. 2579,57 euro was het bedrag dat ze geschonken kregen. Ze waren er zeer tevreden mee. Ze hadden zo een groot bedrag nooit verwacht. Alle financiële hulp kunnen ze uiteraard goed gebruiken om activiteiten te kunnen organiseren voor mensen die het niet zo breed hebben door bepaalde omstandigheden.

Foto: Fiel Cosemans

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.