Meemaakdag voor Kinrooise jongeren

Wat zou Kinrooi aantrekkelijk(er) maken voor jongeren? Wat zorgt er voor dat je in Kinrooi blijft wonen in plaats van te verhuizen naar bijvoorbeeld Hasselt, Leuven of Antwerpen? Wat zou leven in Kinrooi aangenaam maken voor jongeren?

Heb je op dit soort vragen een antwoord of wil je er over nadenken? Kom dan naar de Meemaakdag speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar op zaterdag 21 september om 10.30 uur in de kleine zaal van GC De Stegel in Molenbeersel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *