Onderhoud aan de Bult van Verheggen in Weert

Gemeente Weert auto

Op vrijdag 4 oktober a.s. start de gemeente Weert met onderhoud aan de bestrating van de voetgangersoversteek op de Wilhelminasingel met de Langstraat, ook bekend als de Bult van Verheggen. Dit is nodig omdat de huidige drempelconstructie verzakkingen vertoond. Deze verzakkingen zijn ontstaan door de circa 8000 voertuigen die hier elke dag overheen rijden.

Om de overlast zo veel mogelijk te beperken, wordt het werk in twee fases en in de weekeinden uitgevoerd. Tijdens elke fase wordt één rijrichting van de Singel afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden duren maximaal twee dagen. Het uitharden van de betonverharding kost echter tijd. Daarom moet elke rijrichting van vrijdagochtend tot maandagochtend afgesloten worden voor verkeer.

De eerste fase is de binnenring. Deze start aansluitend op de Weerter kermis op vrijdag 4 oktober om 07.30 uur en duurt tot en met maandag 7 oktober 06.00 uur.
De tweede fase is de buitenring. Deze wordt het daaropvolgende weekend uitgevoerd vanaf vrijdag 11 oktober 07.30 uur tot en met maandag 14 oktober 06.00 uur.
Tijdens de werkzaamheden is er voor het verkeer op de Singel een omleidingsroute. Voetgangers kunnen gewoon oversteken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.