Opnieuw arrestaties in onderzoek naar cannabisplantage in Bree

 

Op dinsdag 10 september zijn op de Markt in Bree twee veertigers opnieuw gearresteerd in het kader van een onderzoek naar teelt van drugs. Een van de mannen en een vrouw uit Kinrooi werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

Begin juni 2019 werd op de Markt een grote cannabisplantage aangetroffen. Twee Breeënaren van 46 en 47 jaar werden toen aangehouden door de onderzoeksrechter. In juli werden beide mannen in vrijheid gesteld in afwachting van verder onderzoek.

Het onderzoek leverde nieuwe elementen op en dit leidde dinsdag tot een nieuwe arrestatie van beide verdachten in hun handelszaak op de Markt. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de teelt en verkoop van cannabis. Het duo is opnieuw verhoord omtrent de feiten en ze zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De 47-jarige man werd woensdag aangehouden en de 46-jarige man werd donderdag vrijgelaten onder voorwaarden.

In het kader van dit onderzoek voerde Politie CARMA woensdag ook nog een huiszoeking uit in Kinrooi. Daarbij werd een 34-jarige vrouw uit Kinrooi gearresteerd. In haar woning vonden de speurders een 450-tal cannabisplanten, materialen voor het aanmaken van GHB en enkele illegale vuurwapens. Er werd ook diefstal van elektriciteit vastgesteld. Politie CARMA voerde een sporenonderzoek uit en de installaties werden ontmanteld en vernietigd. De vrouw werd donderdag aangehouden door de onderzoeksrechter.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *