Politie Maasmechelen zoekt getuigen

politie-lanaken-maasmechelen

Op maandag 2 september omstreeks 16.00 uur werd een wijkinspecteur van politie Lanaken-Maasmechelen het slachtoffer van een moedwillige aanrijding door een crossmotor. De vrouw werd met zware verwondingen voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Men is op zoek naar getuigen.

De wijkinspecteur was op fietspatrouille en wilde een bestuurder op een crossmotor controleren omdat hij geen valhelm droeg. Ze is van haar fiets afgestapt en deed een stopteken naar de bestuurder. Deze negeerde dit teken en hij reed waarschijnlijk vrijwillig frontaal in op de inspecteur en pleegde vluchtmisdrijf.

De feiten gebeurden op de Boudewijnlaan in Maasmechelen. De politie Maasland kwam ter plaatse voor de vaststellingen en doet het verdere onderzoek. Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor gewapende weerspannigheid.

De bestuurder van de crossmotor wordt opgespoord door politie en er wordt een oproep gedaan naar getuigen en tips. Getuigen kunnen zich melden bij zowel politie Lanaken-Maasmechelen als bij politie Maasland.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *