Sanelco! Installatie materialen – Verlichting – Domotica – Ventilatie

advertorial
Op zoek naar elektrische installatiematerialen, verlichting, ventilatie of wil je meer weten over de mogelijkheden van domotica? Eén adres: Sanelco! in Oudsbergen (Opglabbeek). Sanelco heeft nog meer in huis: Designlampen, schakelaars, terrasverwarmers, binnen- en buitenverlichting, lampen, verlengkabels, technische verlichting, gereedschappen, batterijen, kabels, goten, tijdschakelaars, industriële installatiematerialen, zekeringen, zekeringkasten, videofonie, parlofonie, knx,…

“Met een domoticasysteem op maat van de klant wordt verlichting, verwarming en beveiliging centraal geregeld. Bij ons zijn technologische hoogstandjes voor iedereen haalbaar. Ga je graag zelf aan de slag? Het is perfect mogelijk om je ventilatie en domotica zelf te installeren. Op onze hulp kan je rekenen”, vertellen zaakvoerders Leo Janssen en Geert Grondelaers van Sanelco. “Onze klanten moeten tevreden zijn over het eindproduct. Daar staat Sanelco al meer dan 50 jaar garant voor.”

Wij verhuren: Werfkasten – aardingsmeter (gratis bij aankoop aardingsmateriaal)

Installatie materialen – Verlichting – Domotica – Ventilatie
Weg naar Zwartberg 216 – Oudsbergen – Opglabbeek
https://sanelco.be/
Facebookpagina: Sanelco

Onze toonzaal/winkel is open op maandag van 13 uur tot 18 uur, dinsdag t.e.m. vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Zaterdag open van 08.30 tot 16.30 uur.
Ruim assortiment verlichting, opstelling KNX domotica en Home Control van Niko, ventilatie, camerabewaking, videofonie, terrasverwarmers, schakelmateriaal,… Wij verkopen ook gereedschappen, batterijen, lampen, rookmelders, verlengkabels,…

Ruime (gratis) parking voor de deur!
Deskundig advies en een doorgedreven service.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Sanelco! Installatie materialen – Verlichting – Domotica – Ventilatie”

  1. beste, graag had ik eens een afspraak gemaakt voor een offerte te maken voor een zelfbouw pakket elektriciteit en ventilatie voor in een nieuwbouw woning in oudsbergen.

    Met vriendelijke groeten Jannick Heijnix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *