School-mobiliteitsknelpunten in de regio worden in kaart gebracht

Scholengemeenschap MOSA-RT gaat samen met de gemeente Kinrooi en andere scholen uit die gemeente deelnemen aan het project ‘Route2School’. Dit wordt gedaan om mobiliteitsknelpunten in kaart te brengen.

Zodra de knelpunten in kaart zijn gebracht, wil men gaan nadenken over mogelijke oplossingen. Van 30 september tot en met 10 november wil men de knelpunten verzamelen. Betrokkenen kunnen deze online doorgeven.

Aan het project Route2School nemen in totaal 70 steden en gemeenten in Vlaanderen deel. Samen ijveren ze voor een veilige verkeerssituatie op weg naar school. Via de app en het digitaal leerplatform streeft Route2school naar een verkeersveilige situatie voor elke leerling. Daarnaast biedt Route2school ook verkeerseducatie om leerlingen weerbaarder te maken.

Het ligt in de bedoeling om na het verzamelen de knelpunten te communiceren met eventuele maatregelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *