Stams IT nieuw bij Agropolis Kinrooi

Sinds begin deze maand is Stams IT nieuw binnen Agropolis Kinrooi. Zaakvoerder Jonas Stams heeft bewust voor de site in Kinrooi gekozen. “Een gezonde dosis interesse in de samenwerking van landbouw en de IT-sector maakt van de incubator de ideale omgeving voor ons bedrijf”, zo vertelt hij.

De incubator bij Agropolis is specifiek ingericht voor starters en dienstverlenende bedrijven, om op die manier laagdrempelig de groei van hun onderneming alle kansen te geven. Alle faciliteiten zijn aanwezig: van vergaderruimte(s), secretariaatsdiensten tot een ingerichte keuken en sanitair.

“Agropolis biedt een rustige en mooie werkomgeving, de gloednieuwe incubator en het uitzicht op water en velden werken inspirerend. Ik vind het belangrijk om mezelf te omringen met ondernemende en innoverende mensen en bedrijven, de Agro-Community binnen Agropolis kan zorgen voor kruisbestuiving en nieuwe ideeën”, zo vervolgt zaakvoerder Jonas Stams.

Agropolis ligt dichtbij huis, gezien Jonas afkomstig is van Ophoven. “Ik hoop dat de overschakeling van de thuiszetel naar een professionele werkplek in de incubator een extra duw in de rug zal zijn voor de groei van het bedrijf”, aldus Stams.

De link met landbouw is trouwens niet ver zoek, landbouw zit in het bloed van Jonas. “Graag wil ik me focussen op leuke landbouwprojecten en de koppeling met IT, ik ben zeker dat Stams IT hier een toffe uitdaging in vindt”, zo besluit hij.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *