Succesvolle try-out 'Het Prikkelei'

Vorig schooljaar maakten we al een reportage over de making of van de eerste schoolvoorstelling van Patrick van Horne. Donderdag 19 september mocht ‘Het Prikkelei’ voor het eerst uitkomen in de Sprinkel in Neeroeteren. De try-out werd gespeeld voor alle kleuters (en de juffen) van deze school.

De kinderen waren op voorhand al erg nieuwsgierig en benieuwd naar wat er in het prikkelei zou zitten. Ze hadden zelfs hun voorspelling getekend!

In de show, die zo’n 40 minuten duurde, mochten ze samen met Patje op avontuur. Er werd gezongen, geklommen en muziek gemaakt om uiteindelijk… het prikkelei open te blazen.

De inhoud werd een grote verrassing (die we voor jullie graag geheim houden).

Patrick zelf is na de try-out tevreden. “Er zijn wel wat dingetjes fout gelopen, maar dat is leerschool,” aldus de creatieve duizendpoot, “de juffen stonden meteen klaar met complimenten, maar ook met tips om de show nog beter te maken. Dat is nu nét waarvoor een try-out bedoeld is.”

Op de vraag of een schoolvoorstelling is wat hij ervan verwachtte, antwoordt hij glunderend: “Absoluut! Creatief bezig zijn is mijn lust en mijn leven. Ik zag deze voormiddag dat de kleuters mee waren met het verhaal en écht wel genoten. Dan geniet ik mee. Ik kan niet wachten tot de volgende show!”

Die volgende show zal op donderdag 26 september gegeven worden in Gingelom waarna het hele gebeuren op 16 oktober naar Lommel verhuist voor een derde en laatste try-out.

Heeft dit verhaal je geprikkeld? Via de zijn site www.kopjetheater.be zal je zeker en vast extra informatie krijgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *