Twee Musical Award nominaties voor Musical F-Act uit Bocholt

Afgelopen zondag werden de nominaties bekendgemaakt voor de Amateur Musical Awards in Nederland. PIPPIN kon maar liefst rekenen op 2 nominaties in de categorie musical comedy. Fleur Renes uit Kaulille voor beste vrouwelijke hoofdrol en Jelle Thielemans uit Kleine Brogel voor beste mannelijke bijrol.

Jelle en Fleur zullen namens de hele cast de musical Pippin vertegenwoordigen op 18 november tijdens het Amateur Musical Awards gala in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Hier zullen zij opnieuw in hun rol kruipen van Karel de Grote en Leading Player. Dit zal gebeuren onder leiding van het Grand Circle Orchestra en daarna wordt er bekend gemaakt, wie er met de award vandoor gaat. Bij deze show zullen er vele prominenten uit de musicalwereld aanwezig zijn, maar natuurlijk ook de eigen meegebrachte fans.

De uitreiking zal ook te volgen zijn via een livestream en diverse sociale media. Enkele weken eerder werd er al een selectie gemaakt uit ruim 80 inzendingen., waarvan er nog 25 geselecteerden kans maakten op een nominatie. Op deze lijst was Musical F-Act in maar liefst vijf categorieën aanwezig. Beste Musical, Beste Ensemble, Beste mannelijke hoofdrol, Beste mannelijke bijrol en Beste vrouwelijke hoofdrol. Uiteindelijk zijn deze laatste twee ook daadwerkelijk genomineerd.

PIPPIN werd opgevoerd in februari 2019 in Bocholt wegens het 10-jarige bestaan van Musical F-Act. Inmiddels wordt er alweer volop gewerkt aan nieuwe musicals, waaronder Legally Blond, Urinetown, Het geheim van de Torenkruiers en De terugkeer van de Nanny.

Foto: Vincent Renes

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.