'Vers Geperst' is de start van het nieuwe Cultuurseizoen van het Davidsfonds Kinrooi

Cultuur in alle vormen, alle maten en voor alle leeftijden: daar staat het Davidsfonds voor. Samen met volwassenen en kinderen die houden van cultuur beleven we taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel.

Ook in Kinrooi vinden er allerlei culturele activiteiten plaats. Daarom nodigt het Davidsfonds Kinrooi belangstellenden graag uit om kennis te maken met de mensen, de evenementen, de cursussen, de cultuurreizen en natuurlijk de boeken en cd’s van het Davidsfonds.

Kom dit alles ontdekken op Vers Geperst, de start van het nieuwe cultuurseizoen. Op zondag 22 september kan men hiervoor doorlopend van 10.00 tot 14.00 uur terecht in de bibliotheek van Kinrooi. Ook op maandag 23 september van 15.30 tot 19.00 uur.

Wie voor 40 euro boeken en/of cd’s bestelt krijgt een Davidsfonds Cultuurtkaart, die recht geeft op korting bij grote cultuurhuizen en evenementen in Vlaanderen. Bovendien krijgen de leden vier maal per jaar het Davidsfonds Cultuurmagazine in hun bus alsook boeiende nieuwsbrieven met cultuurnieuws, wedstrijden en diverse voordelen.

Nieuwe leden en leden die hun lidmaatschap tijdens deze promotiedagen hernieuwen ontvangen bovendien gratis een prachtig boek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.