Werkzaamheden E314 in Maasmechelen

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de snelwegparkings van Boorsem (Maasmechelen) langs de E314 in beide richtingen. De parking richting Nederland werd vorig weekend vernieuwd. Dit weekend is de parking richting Leuven aan de beurt.

Tijdens de uitvoering wordt de parking afgesloten voor verkeer vanaf vrijdagochtend tot maandagochtend. ‘s Nachts moet het verkeer op de E314 ook plaatselijk over één rijstrook langs de werfzone rijden, wat voor verkeershinder zal zorgen.
Tijdens de weekendnachten wordt de rechter- en pechstrook van de autosnelweg voorbehouden als zone voor vrachtwagens die het OBU service point moeten bereiken. Alle doorgaand verkeer op de E314 rijdt dan ‘s nachts plaatselijk over één rijstrook voorbij de parking.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *