Koninklijke onderscheiding voor Janneke Schram-Romeijn uit Weert

Vlag Nederland

Uit handen van locoburgemeester Geert Gabriëls ontving mevrouw Janneke Schram-Romeijn op dinsdag 1 oktober een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de ‘koffie met oor’ bijeenkomst in de Bethelkerk aan de Maaspoort. Zij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Janneke Schram-Romeijn woont in Altweerterheide.

Van 1984 tot 1993 was mevrouw Schram bestuurslid van de oudervereniging van de Sint Jozefschool in Altweerterheide. In die tijd was het organiseren van het overblijven en het regelen van de klaar-over brigadiers een taak van de oudervereniging. Mevrouw Schram organiseerde ouderavonden en het jaarlijkse schoolreisje.

Sinds 1964 is mevrouw Schram actief als vrijwilligster in de Bethelkerk. Al die jaren is zij leidster bij de kindernevendienst. Daarnaast is ze medeorganisator van de jaarlijkse rommelmarkt, kerstmarkt en braderie. Vanaf 2003 zet ze zich voor de ‘Actie schoenendoos’ van Edukans, een ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Ook is ze gastvrouw bij de maandelijkse koffiebijeenkomsten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *