Lambert Henkens gehuldigd voor 50-jarig lidmaatschap tijdens jubileum Sint-Martinuskoor Kinrooi

Bij de viering van het 50-jarig bestaan heeft het Sint-Martinuskoor uit Kinrooi ook haar oudste lid Lambert Henkens in de bloemen gezet.

De negentigjarige Lambert is al vijftig jaar lid van het koor.

Niet met een normaal gebruikelijke eucharistieviering maar dan wel met een geslaagd jubileumconcert. Het was een geanimeerde opvoering met een gevarieerd programma van het Sint-Martinuskoor Kinrooi met liedjes van The Lion King, Elvis Presley, Credo, Nederlandstalig, en er werd zelfs even stilgestaan bij de herdenking van de Tweede Wereldoorlog met het mooie nummer van Vera Lynn ‘We’ll meet again’. Dit alles werd begeleid door pianist Peter Bovens, violiste Nele Jaenen met dochter Amarilis, en onder leiding van dirigent Jan Luyten. De bindteksten werden verzorgd door Joke Verbeek.

Onder talrijk opgekomen genodigden waren veel oud leden, oud dirigenten en prominenten. Er werd ook een toespraak gehouden door Pastoor Luc, Schepen van cultuur, Mark Hoedemakers die het verwoorde in het Kinders dialect. De opening van de receptie en een dankwoord gebeurden door de voorzitster, Margriet Leekens.

Foto’s: Jean-Pierre Paredis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *