Monument voor Maaseiker oud-strijders weer in orde

Het monument van de oud-strijders in Maaseik is weer in orde gebracht. “Vandaag kunnen de familieleden tenminste terug de naam lezen van hun en onze helden”, aldus burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik.

De huidige burgemeester had reeds eerder gevraagd het monument op te knappen. “Dat is helaas niet gebeurd, vandaar dat we dit alsnog hebben opgepakt”, aldus de burgemeester.

Het monument staat op het oud kerkhof van Maaseik. “Ik wil naar de toekomst toe met belanghebbenden zoals familieleden van de begraven personen en de buurt overleg plegen om te bekijken wat we met dit kerkhof gaan doen. Persoonlijk zou ik er graag (gedeeltelijk) een park zien waar wel nog enkele mooie en monumentale graven kunnen blijven staan. De mooie bomen staan er al”, zo besluit burgemeester Johan Tollenaere.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *