Neos Kinrooi naar Wenen

Van 23 tot 28 september maakte Neos Kinrooi een zesdaagse reis naar Wenen.

23 oktober 2019 vertrok men met 41 enthousiaste leden van Neos naar Wenen. Na diverse tussenstops kwamen de reizigers aan in het hotel dat op een rustige plaats even buiten Wenen lag. Er stond hen een lekkere maaltijd te wachten zodat iedereen daarna van een verkwikkende nachtrust kon genieten.

Tijdens deze zesdaagse reis hebben ze natuurlijk de highlights van Wenen bezocht: Het Belvedère, Hundertwasser, Stift Melk en Schönbrunn waren de grote toeristische trekpleisters. Met de bus, te voet, en voor de liefhebbers met de paardenkoets, liet Wenen zijn prachtige gebouwen en parken zien. Wat ook erg in de smaak viel, was een optreden met zang en dans in een kasteel met de bekende Straussconcertstukken.

Tijdens een avond in het hotel is er volop gedanst en meegezongen met de plaatselijke accordeonist. Zaterdag 28 september was het reisje naar Wenen helaas weer voorbij. Maar de mooie herinneringen zullen altijd in het hart van de reizigers blijven, want samen momenten beleven en genieten is waar ‘Neos Kinrooi met een hart’ voor staat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *