Groene 10 Mijl van Bree in de startblokken

Sportieve natuurliefhebbers en groene sportfanaten kunnen ook dit jaar weer rekenen op de 10- Mijl van Bree. Nieuw dit jaar is een wandelroute die de organisatie uitgestippeld heeft.

Voor komende zaterdag 5 oktober 2019 kan men zich inschrijven voor loopafstanden van 5 km, 10 km of 10 mijl. Er is een aangepast parcours van 13,5 km voor handbikers. Het is ook mogelijk om in te schrijven in groep.
Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de vitamientjesloop van 100 m tot 1000 m. Er is een ganse namiddag sfeer en gezelligheid op het voetbalterreinen KGS Bree – Beek.

“We kregen vaak de vraag of mensen die geen lopersconditie hebben ook konden genieten van de prachtige route die elk jaar voor de lopers wordt uitgestippeld in het natuurgebied”, klinkt het bij de organisatie. “Deze editie kan je daarom op zondag terug afzakken naar Beek voor een familiewandeling van 5 km of het Groene 10 mijl parcours van 16 km al wandelend verkennen.

Hiervoor kan men vertrekken bij het Bieker Café aan de Kerkstraat 8 in Beek – Bree (Zaal Jan Van Abroek). Vertrek is naar keuze tussen 09.00 en 14.00 uur en inschrijven is enkel ter plaatse mogelijk.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *