Kinrooi krijgt gloednieuwe ALDI

Morgen is het zover: op woensdag 9 oktober opent een gloednieuwe ALDI-winkel de deuren aan de Breeërsteenweg in Kinrooi. De klant kan vanaf dan terecht in een sterk uitgebreid filiaal, waar het aangenamer winkelen is en er meer nadruk ligt op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden.

ALDI heeft voor z’n klanten in Kinrooi een aangename verrassing in petto. Vanaf woensdagochtend 8.30 uur kunnen de klanten terecht in de gloednieuwe winkel aan de Breeërsteenweg 312. Deze nieuwe winkel vervangt de oude ALDI-winkel aan de Breeërsteenweg 348 die op zaterdag 5 oktober de deuren sloot. Het huidig personeel zal dan ook mee verhuizen en er werd reeds nieuw personeel aangeworven.

In augustus vorig jaar gingen de werken aan het nieuwe filiaal van start. ALDI kon enkele stukken grond overnemen langs de steenweg, waardoor er een nieuw en uitgebreid filiaal kon gebouwd worden. De klanten zullen aangenaam verrast zijn, want de nieuwe winkel is met een totaal van 1.200 m2 verkoopruimte een stuk groter dan de vorige ALDI.

Bovendien werd er ook aandacht besteed aan het duurzame aspect door de installatie van een warmterecuperatiesysteem, een volledig ledverlichtingssysteem en er komen zo’n 520 zonnepanelen. Dit komt overeen met een equivalent energieverbruik van 34 gezinnen.

Met deze nieuwe winkel wil ALDI in de eerste plaats het winkelcomfort en het winkelplezier van de klanten verhogen. De extra ruimte uit zich bijvoorbeeld in bredere wandelgangen, waardoor de klanten zich vlot en gemakkelijk naar hun favoriete producten kunnen begeven. Kleurrijke pancartes zorgen daarnaast voor een goed overzicht en de warme houten accenten maken de shopervaring bij ALDI nog aangenamer dan voorheen.
‘Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale ALDI er in de toekomst uit’, zegt Patrick Berghmans, Managing Director van de regionale hoofdzetel ALDI Heusden-Zolder. ‘Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.’

De nadruk van de nieuwe winkel ligt duidelijk op vers. Klanten zullen niet naast het groeiend en kwalitatief hoogstaand aanbod vers fruit en verse groenten kunnen kijken. In de nieuwe winkel zal ALDI met een heuse versmarkt kunnen uitpakken.

aast groenten en fruit zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken. En het assortiment verse broodjes, gebak en verse koeken, die meerdere malen per dag worden gebakken, is fors uitgebreid.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *