Sluikstorters aan de grens in Kessenich

Aan de grens in Kessenich is een hoeveelheid zwerfafval ontdekt door passanten. Het gaat om vuilnis en flessen gevuld met urine, zo valt op Facebook te lezen. Burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi laat weten de ANPR-camerabeelden uit te laten lezen.

Sluikstorten is een probleem, ook op andere plekken in de regio gebeurt dit. Dankzij de geplaatst camera’s kan nagekeken worden wie er verantwoordelijk voor het sluikstorten aan de grens in Kessenich is en derhalve voor de kosten kan opdraaien om het op te ruimen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *