Vals geld ontdekt bij Sporttaverne 'De Schans' in Kinrooi

Uitbater Alex Homolka van Sporttaverne ‘De Schans’ in Kinrooi wilde afgelopen weekeinde via een bankautomaat zijn opbrengst afstorten toen de automaat aangaf dat er een vals biljet van vijftig euro tussen zat. “Het kan iedereen overkomen, maar ik denk dat we in de streek extra alert moeten zijn”, aldus de uitbater.

In de regio is vaker sprake van vals geld. “Het is er ons ook doorgeglipt, want als ik het biljet bekijk is er een grote gelijkenis met een ècht biljet”, aldus Homolka die uitbaters in de regio waarschuwt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *