Geleiders in hoogspanningslijnen worden vanaf Kinrooi vervangen

Elektriciteit stroom energie

De geleiders van de 380 kilovoltlijn die in Kinrooi start zullen door hoogspanningsbedrijf Elia vervangen worden. Daarnaast komt er een nieuw draadstel bij. Het gaat om het traject tussen Kinrooi en Massenhoven.

De werkzaamheden zijn nodig om vanaf 2025 de eerste kerncentrales te sluiten, zo meldt HbvL. De werken, die 100 miljoen euro kosten en vier jaar in beslag zullen nemen zorgen voor een verdubbeling van de capaciteit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *