Film 'De Meysberg' in Molenbeersel

Filmmaker Peter Crins heeft enkele jaren geleden de film ‘De Meysberg’ gemaakt. De film over hoeve De Meisberg in Hunsel van de documentairemaker uit Leveroy wordt dinsdag 15 oktober in GC De Stegel in Molenbeersel vertoond.

De documentaire waarin interviews zijn verwerkt met honderden (stok)oude bewoners van Midden-Limburg werd eerder al eens vertoond in Weert en Stramproy. In ‘De Meysberg, Sporen door de tijd’ staat De Meisberg centraal, de hoeve waar de moeder en opa van Crins opgroeiden.

Kaarten voor de voorstelling zijn online verkrijgbaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *