Eerstejaars SHD gaan op ontdekkingstocht in de bibliotheek

De eerstejaars van de Stedelijke Humaniora Dilsen-Stokkem maakten onlangs kennis met de bibliotheek. Op school hadden ze al in de catalogus van de bibliotheek leren zoeken en dat gingen ze nu even testen in de praktijk.
De leerlingen speelden het leuke ‘Escape from the bib’. Ze kregen een half uurtje de tijd om opdrachten uit te voeren (boeken zoeken, verlengen, reserveren) met de computer. Wie de opdrachten het snelste uitvoerde, was de winnaar. Voor aanvang van het spel kregen ze eerst een korte rondleiding in de bib. Aan inzet en enthousiasme ontbrak het zeker niet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *