Gelijkspel voor FC Maasland NO tegen Opitter

Als je niet scoort kan je niet winnen… In een wedstrijd die altijd moest gewonnen worden moet FC Maasland Noordoost tevreden zijn met een puntje, zo reageerde men na de uitslag van afgelopen weekeinde.

De eerste helft was er eentje om vlug te vergeten. Nochtans begon de wedstrijd hoopvol voor de Kinrooienaren. Na 4 minuten scoorde Bjorn Leurs en FC Maasland leek op weg naar een gemakkelijke zege. Toen de scheidsrechter in de 14de minuut besloot om een strafschop te fluiten tot verwondering van iedereen stond het ineens 1-1. De Maaslandboys leken danig onder de indruk want de rest van de eerste helft was zeer zwak.

De tweede helft was het éénrichtingsverkeer… FC Maasland rijgde de kansen aan elkaar maar slaagde er niet in om te scoren. Vriend en vijand waren het erover eens: dit zijn twee verloren punten.

Zondag 20 oktober om 15.00 uur speelt FC Maasland thuis tegen Umitspor.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *