Stad Maaseik treft verkeersmaatregelen rondom de Hagerweg in Neeroeteren

 

Bij de aanleg van fietspaden langs de Breeërweg in Neeroeteren werd er een omleidingsroute uitgewerkt via de Solterweg, Voorshoventerweg, Vennendijk naar de Kinrooiersteenweg. Regelmatig krijgt de stad Maaseik melding van het feit dat er veel verkeer via de Hagerweg rijdt. Deze straat is echter minder geschikt voor doorgaand verkeer. Ingevolge die klachten werd er tussen stadsbestuur en buurtwewoners een overleg georganiseerd. Dit gaf aanleiding tot enkele verkeersmaatregelen.

Het stadsbestuur hoopt met deze maatregelen de verkeersveiligheid op de openbare weg te waarborgen en om eventuele ongevallen en schade aan het wegdek te voorkomen.

In de Hagerweg is er vanaf heden eenrichtingsverkeer ingesteld, gaande van de Voorshoventerweg naar de Solterweg. Verder zal er op de Voorshoventerweg een verkeersdrempel worden geplaats evenals op de Solterweg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *