22ste Bier-2-daagse in Bree

 

Op 26 en 27 oktober kunnen levensgenieters opnieuw in een gezellige sfeer genieten van meer dan 80 bieren, waaronder acht bieren van ’t vat. Dan organiseren de Bierproevers Noord-Limburg voor de 22ste keer hun bierproefweekend in Bree. De Bier-2-daagse staan garant voor diverse soorten gerstenat. Meer dan de helft van de bieren zijn nieuwe bieren. Daarnaast zijn er heel wat exclusieve en zeer speciale bieren. Maar ook enkele streekbieren en gevestigde waarden zullen niet ontbreken.

Een greep uit het rijke aanbod: Jack’s Coffee (koffiebier), Limburgse Witte Peer & Appel, Kamaradski Basamico (mengbier van stout en oud bruin), GemberGueuze, Green Killer (IPA), Kruisekes Winterbier (gerijpt op okkernoten), Sunny Moon (alcoholvrij) …
De volledige lijst is online te lezen.

Zoals steeds geldt: op is op, maar we houden wel een voorraadje achter de hand voor zondagmiddag! Vanaf zondag 19.00u is er ook de mogelijkheid om bier aan te kopen om mee te nemen.
Voor de hongerige magen voorzien we soep, broodjes en andere hapjes. Uiteraard zal er ook tafelbier, koffie en frisdrank zijn voor de BOB en de kinderen.
De Bier-2-daagse vindt plaats op 29 oktober (13.00 – 22.00 uur) en 30 oktober (13.00 – 01.00 uur) in zaal De Barrier aan de Barrierstraat 11 te Bree. De toegang is gratis.

Bierproevers Noord-Limburg is een biervereniging met mensen die graag eens een lekker glas bier drinken en geïnteresseerd zijn in de rijke biercultuur. Om die cultuur beter te leren kennen, houden ze maandelijks een bierproefavond. Naast deze proefavonden zijn er nog andere activiteiten om de Belgische biercultuur en de vereniging te promoten: de Bier-2-daagse, uitstappen, Bier-van-de-maand-actie, degustaties op verplaatsing,.. Momenteel telt de vereniging 86 leden. Bierproevers Noord-Limburg is een lidvereniging van Zythos vzw, de nationale biervereniging. Al de leden zijn automatisch lid van Zythos en ontvangen de Zytholoog, Tijdschrift voor de Belgische Biercultuur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.