Coupontools ondersteunt Recycle campagne

Recyclen is vandaag de dag een hot item. En terecht, je afval correct deponeren is een belangrijke stap in de goede richting. Dit benadrukte Coca Cola European Partners Belgium in z’n recentste campagne. Er werd een gloednieuwe, geautomatiseerde vuilbak getest die recycleren stimuleert en beloont.

Voor de technologische ondersteuning van de vuilnisbak sloeg Coca Cola European Partners Belgium de handen in elkaar met Coupontools, een digitale marketing software producent uit Dilsen-Stokkem. “We waren hier meteen voor te vinden en zouden ons ontfermen over het technologische zijde van de campagne. Dat zag er als volgt uit: Wanneer men een flesje deponeerde in de geautomatiseerde vuilbak verscheen er een QR code op het scherm. Vervolgens kan de persoon deze QR code scannen en krijgt het een ‘Scratch & Win Coupon’ waarmee er een filmticket kan worden gewonnen”, zo klinkt het.

Niet iedere gebruiker won helaas, maar de kans om te winnen vormde wel een belangrijke trigger tot het correct deponeren van de flesjes en recyclage dus mogelijk te maken. “Op deze manier hopen we ons steentje te kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld waarin circulaire economie primeert”, zo besluit de woordvoerder van Coupontools uit Dilsen-Stokkem.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *