Coupontools uit Dilsen-Stokkem genomineerd voor marketing award

Coupontools, een marketingsoftware bedrijf gevestigd in Dilsen-Stokkem is genomineerd voor de IAB MIXX Awards Belgiuim in Brussel op woensdag 16 oktober aanstaande.

De IAB Mixx awards zijn een initiatief van BAM (Belgian association of Marketing en enkele grote partners in de branche.) Tijdens deze prestigieuze show worden maar liefst 8 awards uitgereikt, in 8 verschillende categorieën door de sterkste merken uit betreffende branche.

Coupontools is genomineerd in de categorie ‘best Mark-Ad Tech tool’. Een Mark-Ad Tech Tool is een marketingsoftware platform dat het leven van de marketeers en andere actoren in de marketingsector vergemakkelijkt. “Wij zijn bijzonder tevreden met deze erkenning. Een nominatie op nationaal niveau door toppers in de sector voelt als een ultieme bekroning voor Coupontools. Ik hoop dat Coupontools op woensdag 16 oktober in Brussel z’n mannetje kan staan tussen de grotere ‘Mark- ad Tech Tools’ op de markt. Kansen om te winnen? We zijn al trots dat Coupontools geselecteerd is. Voor ons is de nominatie op zich een signaal dat we de goede richting uit gaan en de focus moeten behouden”, aldus CEO Tom Hendrix.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *