Derdejaars Biotechnicum Bocholt op plattelandsklassen

De leerlingen van 3PDMT en 3PDMB van het Biotechnicum in Bocholt trokken afgelopen week op plattelandsklassen. De leerlingen van 3PDMT mochten op maandagavond gaan helpen melken en op donderdagavond was 3PDMB aan de beurt.

Dominique Smeets stelt elk jaar zijn bedrijf open voor de leerlingen en daar mogen ze zelf proeven van het melken. De koeien staan in een zij-aan-zij melkstal met 2×16 standen. Elke leerling moest zijn eigen koe voordippen, zuiver maken, voormelken, aanhangen en nadippen. Tevens kregen de leerlingen een rondleiding op de rest van het bedrijf.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *