Eerste Vitamine K smaakt naar meer

Het minder goede weer heeft niet kunnen beletten dat de eerste editie van Vitamine K een warm evenement werd. Honderden sportievelingen en wandelaars zakten zondag 20 oktober af naar de Agropolis site om hun bijdrage te leveren aan het goede doel. Ondertussen zijn ook de resultaten van de tijdsregistratie binnen.

Vorige vrijdag werd de kaap van 500 inschrijvingen ruim overschreden. Mooi weer had ongetwijfeld nog meer daginschrijvingen opgeleverd maar de organisatie blikt niettemin tevreden terug op het wandel- en loopevenement voor het goede doel.

Het slechte weer zorgde voor problemen met de tijdsregistratie. Niettemin zijn vandaag de resultaten van de 10 km, de 10 miles en de halve marathon achterhaald kunnen worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *