Expo 'Wolven in Limburg' komt naar Bree

De reizende expo ‘Wolven in Limburg’ geeft antwoord op de vele vragen waar sommigen onder ons mee zitten. Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Wat betekent de terugkeer van de wolf? Waarom kiezen ze voor Limburg? Op basis van ervaringen uit het buitenland zijn er tips over hoe mens en dier met elkaar kunnen samenleven en hoe je als veehouder je vee kan beschermen. De expo komt binnenkort naar Bree.

Ook kinderen zijn welkom. De expo zet onder andere in op interactie, educatie en prikkelt de zintuigen. Wij ontvingen al ruim op voorhand 16 klasinschrijvingen van scholen uit de buurt en rekenen er dan ook op dat heel wat scholieren de expo zullen bezoeken. Scholen kunnen een geleid bezoek gratis reserveren.

‘Wolven in Limburg’ bezoeken kan perfect op eigen houtje. Je kan ook een verkenner boeken als gids om groepen door de expo te begeleiden en extra info te geven. Dit kost € 35 voor een groep van maximum 25 personen.

Expo ‘Wolven in Limburg’ – Woensdag 23 oktober tot zondag 29 december in het Mariahof te Bree – Beek
Openingsuren
• Woensdag 13.00 u – 17.00 u
• Vrijdag 9.00 u – 17.00 u
• Zaterdag 13.00 u – 17.00 u
• Zondag 13.00 u – 17.00 u

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *